تابستان ۹۶ بود که به اتفاق همکاران رسانهای در مراسم بهرهبرداری سد گلورد حاضر شدیم و رُبان قرمز افتتاح با حضور مدیران ملی و استانی قیچی خورد. آن روزِ گرم تیرماه و آن مراسم که بر روی تاج سد برگزار شد را از خاطر نمیبرم.
25 مهر 1402
بیماری های قلبی و عروقی اولین علت مرگ در ایران است
بیماریهای قلبی و عروقی اولین علت مرگ در دنیا و همچنین در ایران و استان مازندران بوده و اکثریت این مرگ ها ناشی از بیماری عروق کرونر قلب است که به شکل سکته های قلبی و مغزی تظاهر می کند.
28 شهریور 1402
چند پرده از زندگی "اللهقلی امیری" آزاده دفاع مقدس
طی سال ها خبرنگاری با سوژه های مختلفی مواجه شدم اما این گفتگو از جنس دیگری بود و در آن، چشم انتظاری موج می زد. چشم انتظاری از جنس پدر، مادر، همسر، خواهر، برادر، رفیق، فامیل، همولایتی و...
ویروس پیرولا که از زیر سویههای اُمیکرون است، هنوز مرگ و میر و عوارض شدیدی از آن در مبتلایان گزارش نشده اما با این وجود متخصصان بهداشت و درمان تاکید می کنند افرادی که علائمی مانند تب، سرفه و آبریزش بینی دارند سریعا به پزشک مراجعه کرده و از ماسک استفاده کنند.
26 شهریور 1402
متخصصان دانشگاه علوم پزشکی مازندران توصیه می کنند:
تغذیه با شیر مادر تا دو سال اول زندگی توصیه شده و پزشکان متخصص این امر تاکید موکد کرده اند که کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند دارای هوش بالاتر و سلامت روح و جسم بیشتری هستند.
مردمان خطّه "کاوَرد" هربار که نام جهاد و جهادسازندگی را می شنوند تنها یک نام به ذهن شان خطور می کند و آن کسی نیست جز شهید "سیدعلی اصغر تاج الدین"... جهادگری که مهندس بود و آموزگار.
31 اردیبهشت 1402
دانشگاه علوم پزشکی مازندران نسبت به پدیده سالمندی زودرس هشدار می دهد؛
در پی انتشار خبری مبنی بر مرگ دو کشاورز مازنی بر اثر بیماری "تب شالیزار"، دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر فوق را تکذیب و از شهروندان خواست در خصوص شیوع یا فوت بر اثر بیماری ها از طریق منابع رسمی دانشگاه علوم پزشکی یا سایر مراجع ذیصلاح اخبار را پیگیری و به شایعات توجه نکنند.
میزان زوج های جوانی که پس از ازدواج و آغاز زندگی مشترک رغبتی به فرزند آوری ندارند، متاسفانه رو به افزایش بوده و همین اتفاق موجبات پیر شدن جمعیت را فراهم کرده است.
دوران کووید دوران پُرسوالی بود و مردم نمی دانستند پاسخ ابهامات شان را چگونه دریافت کنند. بحرانی که بحران اطلاع رسانی را بدنبال داشت و سردرگمی، پُررنج تر از بیماری بود.
میزگرد نقش رسانه در ارتقای فرهنگ عمومی با حضور اهالی رسانه و دکتر مجید قربانی تحلیلگر، استاد دانشگاه و عضو شورای مرکز پژوهش های مجلس در مازندران و دکتر سیده فاطمه هاشم نژاد عضو هیات علمی دانشگاه، جامعه شناس و انسان شناس فرهنگی در دفتر روزنامه کرانه شمال برگزار و بر توسعه فرهنگی بر مبنای بومی سازی تاکید شد.
در قلبمان سی و پنج سال است که روز و شب دویده ایم تا ساک آمدنت را از دست هایت برداریم و از شانه های خاکی ات، خستگی های نبودن را بتکانیم. سی و پنج سال است با درِ خانه رفیق شده ایم تا تو را زودتر از همه، به ما خبر بدهد.